Az airbrush története > Airbrush technikák? A legjobb airbrush oldalak egy helyen!

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Az airbrush története > 1 weboldal. Kategória leírása: Az airbrush festés története, tanácsok és tippek, a legjobb magyar weboldalakról.

airbrush.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

R-brush.hu
R-brush.hu
http://www.r-brush.hu

Az airbrush technika óriási teret hódított az alkotni vágyók és a művészetet kedvelők körében. Itt megtalál a látogató sok olyan tárgyat vagy felületet, amire az airbrush festést alkalmazni lehet. Amit pedig nem lát, vagy nem talál, a megrendelésére elkészítem. Minden munkám technikai kivitelezését én csinálom, ebbe minden fázis munka beletartozik. Ezért vállalok a munkáimra olyan garanciát, amire más a homlokához csapna, akár 5 vagy 10 évet is, de van, ami 15 éve gurul az utakon. Minden elképzelés megvalósítható, kivitelezhető. Nézze meg airbrush munkáim egy részét! Kellemes időtöltést!

www.r-brush.hu
Oldal leírása
airbrush.wyw.hu: Az airbrush technológia egy precíz szórópisztollyal való festést jelent, mellyel hatékonyabban és tökéletes minőségben festhetünk szinte bármilyen felületre. Airbrush festéssel foglalkozó weboldalak gyűjteménye: airbrush festékek, kompresszor, szórópisztoly, minták, képek és videók, valamint tanfolyamok és fórumok.
Gyűjteményünkben 111 válogatott airbrush témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 111 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32580